O podjetju

Začetek našega delovanja sega v leto 1991, ko smo programerji združili sile z namenom, da trgu ponudimo kvalitetno programsko opremo ter nastopimo pod isto blagovno znamko. Prva dva programerja, Tomaž Čebašek in Filip Novak, prvi je danes direktor, drugi vodja oddelka razvoja, sta zasnovala prve programske aplikacije. V nadaljnih fazah in tudi še danes jih z novimi strokovnjaki, svežimi idejami ter naprednejšimi tehnologijami skupaj dograjujemo, predvsem pa izboljšujemo po slovenski in evropski zakonodaji ter v veliki meri po željah več ko 2.000 rednih in zadovoljnih uporabnikov naših programskih rešitev.

Naša vodila so prilagodljivost, ažurnost in konkurenčnost!

Danes je v podjetju več kot 25 redno zaposlenih, za razvoj pa skrbi 10 izkušenih strokovnjakov. Predvsem v zadnjem času se povezujemo z manjšimi slovenskimi programskimi hišami in skupaj snujemo programske rešitve. Ustrezne popravke aplikacij smo uspešno zagotovili tudi ob večjih spremembah slovenske zakonodaje, kot sta bili Uvedba DDV-ja ter vstop slovenske države v integracijo EU.

Programska oprema VASCO je namenjene zasebnikom, manjšim in srednje velikim podjetjem, pa tudi večjim poslovnim sistemom. Naša glavna usmeritev je približati se potrebam uporabnikov in jim kar najbolj olajšati poslovanje ter zagotavljati ustrezne poslovne rešitve.

Lokacija

Nahajamo se v obrtno poslovni coni (OPC) Šenčur. Drugi sklop stavb v coni. Oglejte si zemljevid.

Če prihajate iz smeri Ljubljana – Gorenjska po avtocesti, na izvozu Kranj vzhod zavijete z avtoceste in v krožišču sledite smeri za Brnik. Po približno 300 metrih zavijete desno v OPC in nas najdete v drugem sklopu stavb.

Če prihajate iz smeri Gorenjska – Ljubljana po avtocesti, greste na izvozu Kranj vzhod dol in zavijete na desno v smeri proti Brniku. Nato peljete do krožišča in sledite smeri za Brnik. Po približno 300 metrih zavijete desno v OPC in nas najdete v drugem sklopu stavb.

Če prihajate iz smeri Ljubljana – Kranj po Ljubljanski cesti ali iz smeri Škofja Loka, peljete za smer Preddvor-Jezersko. Nato v krožišču pri Mercator centru sledite smeri za Brnik. Isti smeri sledite tudi v drugem krožišču. Nato pa po približno 300 metrih zavijete desno v OPC in nas najdete v drugem sklopu stavb.

Če prihajate iz smeri Tuhinjska dolina sledite smeri za Brnik, nato peljete naprej v smeri Šenčur, preko krožišča v Šenčurju naravnost naprej za smer Kranj. Po približno 800 metrih zavijete v krožišče in sledite smeri Brnik. Čez 500 metrov zavijete desno v OPC. Najdete nas v drugem sklopu stavb.