Združitev s podjetjem Saop

Objavljeno 7. septembra 2022

Z veseljem sporočam, da smo podjetje Vasco pridružili skupini Saop, ki je eden vodilnih ponudnikov poslovnih programov v Sloveniji.

 

Kaj združitev pomeni za vas, naše uporabnike

S stališča uporabe programov se za vas ne spremeni nič. Še naprej boste uporabljali rešitev Vasco v okolju Windows, prav tako bomo še naprej razširjali njene funkcionalnosti in jo redno usklajevali z zakonodajo. Enak ostaja tudi naš način pomoči uporabnikom. Z združitvijo pa smo po številu zaposlenih postali del največjega ponudnika in zato si lahko obetate, da bo naš skupni razvoj sočasno potekal hitreje tudi v smeri spletnih rešitev, ki ste si jih mnogi že dlje časa želeli. Naš prvi skupni projekt bo razvoj nove POS rešitve, ki bo zagotavljala enostavno in zanesljivo poslovanje v maloprodaji.

Zelo kmalu pa bomo povezali tudi našo Glavno knjigo z rešitvijo Minimax. Prenos v Glavno knjigo bo postal udoben, brez uporabe datotek. Če želite biti prvi pri tej rešitvi, nas kontaktirajte.

 

Kaj združitev pomeni za podjetje Vasco

Zaposleni ostajajo isti oziroma nameravamo zaposliti še nekaj novih sodelavcev, prav tako ohranjamo ustaljeni način dela in sicer na isti lokaciji v Šenčurju. Nespremenjen ostaja tudi način pomoči (telefonske linije, oddaljeno delo, e-pošta info@vasco.si).

Sprememba je v tem, da odslej nisem več lastnik, ostajam pa direktor podjetja Vasco. Vsekakor pa bom še vedno dosegljiv za vaše pripombe, vprašanja in konzultacije.

 

Zakaj smo izbrali Saop

Ideja o pridružitvi večjemu partnerju je rasla že dalj časa. Dejstvo je, da lahko velikim tujim ponudnikom programov konkuriramo le združeni. S skupino Saop smo pridobili jamstvo za dolgoročni obstoj in moč, da se naši programi tudi v prihodnje razvijajo v skladu s sodobnimi smernicami. Pod okriljem močne in stabilne skupine bomo obenem bolj konkurenčni tudi na področju pridobivanja kadrov.

 

Kdo je Saop

Saop nam je zelo podoben – imamo podobne stranke, delimo si isto vizijo in strategijo. V Sloveniji je Saop prisoten že 35 let in zaupa mu skoraj 50.000 uporabnikov. S produkti Minimax, iCenter, MIT in Opal so prisotni tako v Sloveniji, kot tudi v Srbiji in na Hrvaškem.

 

Verjamem, da nam lahko dolgoročno uspeva le z združevanjem moči, zato se skupaj s svojimi sodelavci veselim nadaljnjega sodelovanja z vami.

 

Lep dan vam želim.

Tomaž Čebašek