Aplikacija mPotrdi – hiter in enostaven pregled in potrjevanje prejetih dokumentov

Aplikacija mPotrdi je na voljo za spletni program eKPF, v povezavi z  vklopljeno likvidacijo (potrjevanje) dokumentov (prejeti računi, devizni računi, predračuni, devizni predračuni).

Aplikacija je na voljo za prenos v Trgovini Google Play (Andorid) in App Store (iOS):

slika1

V aplikacijo se prijavite z enakim uporabniškim imenom in geslom, kot ga uporabljate za prijavo v spletne programe eVasco (https://evasco.si).

Po prijavi v aplikacijo mPotrdi vas na ekranu že pričaka seznam dokumentov, ki čakajo na vašo potrditev.

Na seznamu vidite le dokumente, kjer ste na vrsti kot likvidator.

Dokumenti so razvrščeni po podjetjih, v kolikor imate dostop do več kot enega podjetja. Tako lahko dokumente za vsa podjetja likvidirate na enem mestu, brez prijave v drugo podjetje.

Znotraj posameznega podjetja pa so dokumenti razvrščeni po posameznem tipu dokumenta, prejeti domači račun, devizni račun, predračun, devizni predračun in ostala pošta ter razni dopisi.

slika2

Za podrobnejše informacije posameznega dokumenta, ogled PDF slike dokumenta in potrditev dokumenta pritisnite na posamezni dokument.

Odpre se vam slika PDF ter možnost potrditve ali zavrnitve dokumenta.

Med dokumenti lahko prehajate po seznamu s pritiskom na puščico v »desno« (naprej po seznamu) oziroma puščico v »levo« (nazaj po seznamu).

slika3

V kolikor dokument potrdite, lahko pred potrditvijo vpišete še morebitno opombo.

Ko dokument potrdite, ta s seznama izgine, aplikacija pa vam avtomatsko ponudi naslednji dokument v vrsti, ki čaka na vašo potrditev.

slika4

V meniju (ikona v zgornjem levem kotu) lahko pregledujete tudi zaključene dokumente. Tu so zbrani vsi že potrjeni dokumenti in so vam kadarkoli na voljo za ogled.

slika6

 

 

Likvidacija Prenos eRačunov iz predala