Ta meni nudi  izpis nalepk za artikle (npr. deklaracije) ali pa partnerje. Imamo več možnosti  oblike izpisa (nastavitev oblike v meniju 6.7.D.). Posamezne artikle ali partnerje lahko označimo (z dvoklikom na prvo levo polje ali pa desni miškin klik ter izberemo iz menija izbor) ter nato izpišemo samo označene postavke ali pa tiskamo od-do artikla ali skupine artikla.

 

V prvem koraku nas program vpraša, ali želimo tiskati nalepke za artikle, kupce ali artikle, ki se nahajajo na prevzemnici, v spodnjem delu pa izberemo obliko nalepke, ki smo jo oblikovali v meniju 6.7.D.

faw_381-okno

 

V naslednjem koraku pa lahko izberemo artikle, za katere želimo tiskati nalepke:

faw_381-izbor

 

Lahko izbiramo med tiskanjem večje količine nalepk za 1 artikel in sicer tako, da vnesemo količino nalepk (1), se postavimo na artikel in nalepke izpišemo s pritiskom na [F9 izpis nalepk] (2). Lahko pa izbiramo artikle za izpis nalepk po OD-DO filtrih, katere dobimo s pritiskom na [F6 tiskaj več].

 

Namig: Za vse artikle, ki se nahajajo na prevzemnici, lahko nalepke stiskamo tudi direktno iz prevzemnice in sicer tako, da med vnesene artikle kliknemo z desnim gumbom (1) in izberemo Tiskanje nalepk.

faw_381desni_klik_prevz

 

 

 

3.6.6. Izvoz paragonov/računov za FURS 3.8.2. Izpis nalepk za artikle iz različnih dokumentov